Beleef 't gezellige caféfietsen!

Bierfiets fietscafe trapkroeg voor vrijgezellenfeest (4)

Bierfiets, fietscafé, trapkroeg: vrijgezellenfeest ten top!

Jullie vriend (of vriendin) gaat trouwen. Zijn jullie nog op zoek naar hét vrijgezellenfeest? De welbekende trapkroeg (ook wel bierfiets of fietscafé genoemd) is de ultieme activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest. De bierfiets voor vrijgezellenfeest is te huur bij Het Schwarzwald. Beleef de ludieke combinatie van fietsen en gezelligheid onder het genot van een biertje!

Een feestje op de fiets

Het is al een ware beleving op zich! De trapkroeg voor vrijgezellenfeest zorgt voor een leuke dag vol hilarische momenten, waar jullie nog lang over na zullen praten! De bierfiets voor vrijgezellenfeest is geschikt om met 17 personen te gebruiken. Stel je voor: met de hele vriendengroep op één fiets, en drankjes binnen handbereik. Als dat geen top vrijgezellenfeest wordt…

Urenlang gezelligheid op de bierfiets voor vrijgezellenfeest

Bij Het Schwarzwald huur je de trapkroeg voor vrijgezellenfeest voor een periode van 3 uur. Het Schwarzwald zorgt voor voldoende bier en/of frisdrank. Afhankelijk van het aantal gewenste consumpties wordt er een totaalprijs afgesproken van €275,- voor 3 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om na de bierfietstocht bij Het Schwarzwald te eten. Laat gerust jullie wensen aan ons weten en wij zorgen ervoor dat het vrijgezellenfeest tot in de puntjes verzorgd is!

Veilig en goed verzekerd de weg op

De bierfiets voor vrijgezellenfeest van Het Schwarzwald voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard zijn er een aantal regels opgesteld om de activiteit voor iedereen veilig en leuk te laten verlopen. De trapkroeg is verzekerd, zodat jullie met z’n allen met een gerust hart de weg op kunnen! Proost!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren