Beleef 't 4x4 offroad tour

4x4 offroad tour voor vrijgezellenfeest

Beleef het met je vrienden!

Beleef de 4×4 Experience bij Het Schwarzwald in Rijssen. Bij 4×4 offroad rijden op een terrein gaat het om de beheersing van het voertuig op basis van techniek. Je leert alles over de kracht van de lage gearing bij het bedwingen van een steile heuvel of water partij. Onze ervaren en professionele instructeur staat klaar om je alles te vertellen over het besturen van een stoere 4×4 terreinwagen. offroad rijden op modderige ondergrond of tegen een steile helling is de ultieme uitdaging op het gebied van beheersing van de auto.

Een gezellig programma voor de hele middag

13.00 uur: aankomst en ontvangst met koffie, thee en lekkernij
13.30 uur: aanvang 4×4 Off Road programma
15.30 uur: gezamenlijke break en wissel van activiteiten
16.00 uur: vervolg 4×4 Off Road activiteitenprogramma
18.00 uur: dinerbuffet of BBQ
19.00 uur: einde programma

4×4 offroad crossen met je vrienden bij Het Schwarzwald

Bij aankomst bij Het Schwarzwald worden jullie in één van onze sfeervolle zalen welkom geheten. Na ontvangst met koffie, thee en lekkernij volgt er een kennismaking met de begeleider en uitleg over het programma. Je betreedt met de terreinwagen het parcours vol steile hellingen, schuine vlakken, en diepe modderkuilen. Jullie rijden in stoere 4×4 Suzuki Vitara Jeeps. Indien de vriendengroep groter is dan 20 personen wordt deze opgesplitst in twee groepen. Tussen de activiteiten rondes door is er een gezamenlijke break en wisselen de teams van activiteiten. Sluit af met een paar biertjes en een BBQ of diner buffet!

4×4 offroad rijden tijdens een avontuurlijk vrijgezellenfeest

4×4 offroad rijden is een uitdagende en spannende activiteit. Ontdek snelheid, vrijheid en maximale beleving. We rijden met enkel de beste auto’s van de beste kwaliteit en hebben professionele instructeurs die de tocht zullen begeleiden. Let op: een 4×4 experience is geschikt voor iedereen met een geldig autorijbewijs. Beleef de spannende tocht door de bosrijke omgeving van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten