Beleef 't nieuwe steppen

Kickbike steptocht voor families

Kickbike steptocht voor families door Twente: actief én gezellig

Heerlijk met de hele familie genieten van de buitenlucht tijdens deze actieve GPS steptocht. De Kickbike steptocht is een leuke en gezellige activiteit voor jong en oud, waardoor de hele familie mee kan doen!

Beleef de leukste Kickbike steptocht voor families bij Het Schwarzwald

De Kickbike steptocht voor families begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar jullie onder het genot van een lekker drankje welkom worden geheten. Als jullie klaar zijn om de tocht te beginnen kan het feestje pas écht beginnen! Een ervaren instructeur zal jullie begeleiden tijdens de tocht. Trek gekregen na het steppen? Bij Het Schwarzwald is het mogelijk om de gezellige activiteit samen af te sluiten met een etentje naar keuze.

Verken samen het prachtige Twentse landschap

Het Schwarzwald is uniek door de centrale ligging in het prachtige Twentse landschap. Natuurlijk hebben wij een route voor jullie uitgestippeld, zodat jullie met het z’n allen hier ten volle van kunnen genieten. Onze speciale Kickbike steptocht voor families is het ultieme dagje uit en voert jullie langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. Dit landschap staat vooral bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten.

Maak een spelletje van de Kickbike steptocht voor families!

Wil je de groepsactiviteit nog wat spannender en competitiever maken? Wij voegen met alle liefde een competitieverband toe aan de tocht, in de vorm van fotoherkenning. De familie wordt in twee of meer groepen ingedeeld. Zorg ervoor dat jouw groepje de opdrachten goed afrond, en misschien wordt jullie groepje wel de winnaar van de Kickbike steptocht op jullie familiefeest!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren