< p>

Kerstbuffet 2020 | Het Schwarzwald

Beoordelingen

10

Landal GreenParks

We hebben een personeelsfeest gehad met circa 30 personen. Een super leuk arrangement gehad met ontvangst met koffie/thee en cake, daarna met z’n allen tegelijkertijd een escape room gedaan. De groepen werden wel verdeeld, maar konden allemaal gelijk spelen. Na de eerste activiteit lekker gegeten met een heerlijke bourgondische hittesteen. Met allerlei gerechten er op, voor ieder wat wils. Nadat de buikjes gevuld waren, hebben we nog een pupquiz gedaan verdeeld in groepen met leuke hoeden. Teams waren strijdvaardig en wilden allemaal winnen. De quizmaster bracht een super sfeer en nam mensen leuk te grazen. Voor ons was het een top personeelsfeest en raden het mensen zeker aan! Bedankt voor de goede service!

Door: Lidian

9.4

Van Dam Groep

Van Dam Technisch Beheer heeft een ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad bij Het Schwarzwald. Van de collega’s alleen maar positieve reacties ontvangen over de feestavond. Als activiteiten hebben wij gekozen voor escape room of segway clinic/shooting games met daarna een buffet en aansluitend een pubquiz. Het buffet was zeer uitgebreid en smakelijk. De quizmaster van de pubquiz was zeer professioneel en heeft iedereen meegekregen, en wist een gezellige, hilarische en uitbundige sfeer te creëren. De quizvragen zijn divers en laagdrempelig, tevens hebben wij zelf vragen over het bedrijf aangeleverd, die verwerkt zijn in de quiz. Kortom een topavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Door: Corine

9

Bruiloft bij Het Schwarzwald

We hebben onze bruiloft gevierd bij Het Schwarzwald. We hebben een ontzettend leuke en goed verzorgde dag gehad, waarbij het aan niets ontbrak!! Wij willen het team van het schwarzwald bedanken voor de perfecte service!!

Door: Giel en Daniëlle

8.7

Pluimers Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag een bedrijfsfeest gehad met Pluimers Kraanverhuur. We werden ontvangen met koffie en cake, daarna hadden we een antislipcursus: een geweldige ervaring! Aansluitend hebben we gegeten en de avond afgesloten met een pubquiz. Alle personeelsleden hebben een geweldige avond gehad, bedankt!

Door: Anita

9.3

Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV & Metaaltechniek en Machinebouw Bonhof BV

We hebben ons personeelsuitje gevierd bij Het Schwarzwald. Een dagprogramma (50 personen) en avondprogramma (90 personen). Super locatie, super organisatie. Iedereen heeft het perfect naar zijn zin gehad. Absoluut een aanrader en ook goed concurrerend qua prijs. Martin en medewerkers bedankt!

Door: Bonhof Wilp

9.8

Vriendendag

Wij hebben een vriendendag gehouden bij Het Schwarzwald. We zijn hier goed ontvangen met koffie en cake, om vervolgens in een aantal oude kevers te stappen. Een fantastische ervaring om in een dergelijke oude auto te rijden, en dan ook nog met geweldig mooi weer. Geen ellenlange briefing met zaken die absoluut niet mogen, maar gewoon op basis van goed vertrouwen een uur lang kever rijden. Vervolgens hebben we een drankje gehad met wat bittergarnituur. Ook goed voor elkaar! Als tweede activiteit hebben we de escaperoombattle gedaan. In twee groepen tegen elkaar strijden, kijken wie als eerste uit de kamer is ontsnapt. Ook dit was leuk opgezet, en goed geregeld. Ter afsluiting hebben we gegeten en gedronken, wat zeer smakelijk was en er was ruim voldoende voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Sander

10

Akor Bouw

We hebben in juni bij Het Schwarzwald te Rijssen ons personeelsfeest gevierd met ca. 200 personen. Alles was prima geregeld, de groep was in tweeën opgedeeld, we konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals buggyrijden, keverrijden, escaperoom, segway en we kregen een cursus op de slipschool tegenover Schwarzwald. Tussendoor een lekkere lunch en aan het eind vd dag BBQ met als afsluiter een heerlijk toetjesbuffet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een topdag was! Zeker aan te raden voor een personeelsfeest.

Door: Akor Bouw

9.5

Huwelijksvoltrekking

In september hier onze huwelijksvoltrekking mogen houden. Zaal was mooi aangekleed van binnen en voor al onze daggasten werd goed verzorgd. Diner was heerlijk met leuke voor- en hoofdgerechten en bij het avondfeest had dezelfde zaal een metamorfose ondergaan. Leuke verlichte dansvloer, goede obers niemand stond droog. Perfect verzorgd. Overigens de ceremoniemeester van Het Schwarzwald heeft overal perfect voor verzorgd en dacht goed mee met ons. Onvergetelijke dag gehad! Zeker een aanrader. Feest met +/- 200 man avond en 80 daggasten.

Door: Marc Brunsman

10

Scholengemeenschap Waerdenborg

Afgelopen week een personeelsfeest gehad dat georganiseerd was door Het Schwarzwald; prima voor elkaar. Gezellige locatie, organisatie van activiteiten prima afgestemd op de groep, bediening goed en buffet goed voor elkaar. Al met al een geslaagde avond!

Door: Ivo

9.6

Baltus Bloembollen

Afgelopen vrijdag hebben wij een personeelsfeest gehad. Voorafgaand hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. Ook vervoer werd voor ons verzorgd! Het klopt helemaal en was allemaal prima geregeld. Ook het eten was zeer uitgebreid en heerlijk verzorgd. Wij hadden gekozen voor een thema feest als afsluiter ‘ Apre ski party’ wat ook echt een succes was. Met diverse spelletjes, herkenbare muziek en vooral een top dj stond iedereen op de dansvloer! Heel hartelijk dank.

Door: Kristy

Beleef 't gezelligste kerstbuffet
  • 2,5 uur genieten voor € 40,00 p.p.
  • Onbeperkt bier, fris en wijn all-in
  • Veel speelmogelijkheden

Ter informatie: In verband met Corona mogen we dit jaar geen kerstbuffet aanbieden. Als alternatief bieden we tijdens kerst afhaal/bezorging aan. Voor meer informatie over de invulling van het kerstdiner  en de prijzen zie de volgende link: Afhaal/bezorging kerst.

Kerstbuffet & Escaperoom

Tijdens de kerstdagen is er niets gezelliger dan samen met uw familie genieten van een heerlijk kerstbuffet. Dit doet u dat natuurlijk bij Het Schwarzwald, dat verrukkelijk eten en drinken combineert met een knus decor dat helemaal in kerstsfeer is aangekleed. Zo weet u zeker dat deze kerstdagen later een bijzondere herinnering vormen.

Als gast van ons restaurant bent u verzekerd van een hoge kwaliteit in alle facetten. Dit begint al bij de entree, waar u wordt verwelkomd door vriendelijk personeel dat er alles aan doet om uw wensen te verwezenlijken. Ook in culinair opzicht is het smullen geblazen, want onze ervaren chefs weten iedere kerst opnieuw te verrassen met een spectaculair buffet.

Kerstbuffet in restaurant Het Schwarzwald

Wij organiseren wij ons kerstbuffet op 1e en 2e Kerstdag in 3 verschillende rondes. U bent welkom tijdens de eerste ronde (13:30 – 16:00), tweede ronde (15:30 – 18:00) of derde ronde (19:15 – 21:45). Gedurende tweeëneenhalf uur kunt u onbeperkt genieten van een luxueus kerstmenu dat bestaat uit de lekkerste maaltijden en hapjes.

Standaard hierbij inbegrepen zijn consumpties zoals bier, fris en wijn die u onbeperkt zelf mag afhalen aan de bar. De totale kosten voor dit kerstbuffet vallen met een prijs van € 40,00 per persoon dan ook zeer voordelig uit. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is deelname met slechts € 19,50 per persoon nog goedkoper, terwijl toegang voor kinderen tot 3 jaar volledig gratis is.

Kerst idee / Kerst tip:
Kerstbuffet en escaperoom in restaurant Het Schwarzwald

Combineer uw kerstbuffet met een uitdagende escaperoom. 1 uur durend á 125,- euro per room. U kan met maximaal met 10 personen in één room.

1ste kerstdag
13.30 – 16.00 Ronde 1 – Restaurant gedeelte
15.30 – 18.00 Ronde 2 – Grote zaal
19.15  – 21.45  Ronde 3 – Grote zaal
2e kerstdag
13.30 – 16.00 Ronde 1 – Restaurant gedeelte – vol
15.30 – 18.00 Ronde 2 – Grote zaal
19.15  – 21.45  Ronde 3 – Grote zaal

Gezellig uit eten met kerst

Natuurlijk is het de bedoeling dat een kerstbuffet geen formele bedoening, maar een leuke ervaring voor zowel jong als oud is. De sfeervolle en bosrijke omgeving van Het Schwarzwald in Rijssen zet in dat opzicht direct de juiste toon, want als gast voelt u zich hier direct op uw gemak. De binnenkant van het restaurant valt op door een ideale mix van moderniteit en gezelligheid.

Terwijl de volwassenen zich tijdens het kerstbuffet tegoed doen aan het spetterende kerstmenu, valt er ook voor de kleintjes genoeg te beleven. Zo is het gebruik van het mega speelkasteel, springkussen (bij droog weer) en de avontuurlijke skelterbaan gratis. Daarnaast is er voor kinderen een leuke speelhoek met spelcomputer en een diversiteit aan speelgoed.

De lekkerste gerechten

Wilt u ook bij Het Schwarzwald komen genieten van een buitengewoon smaakvol kerstbuffet? Zorg dan dat u tijdig uw reservering plaatst, want traditiegetrouw is het rond de kerstdagen bijzonder druk in ons restaurant. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de gerechten op ons kerstmenu.