Beleef 't gezelligste kerstbuffet
  • 2,5 uur genieten voor € 40,00 p.p.
  • Onbeperkt bier, fris en wijn all-in
  • Veel speelmogelijkheden

Kerstbuffet & Escaperoom

Tijdens de kerstdagen is er niets gezelliger dan samen met uw familie genieten van een heerlijk kerstbuffet. In 2019 doet u dat natuurlijk bij Het Schwarzwald, dat verrukkelijk eten en drinken combineert met een knus decor dat helemaal in kerstsfeer is aangekleed. Zo weet u zeker dat deze kerstdagen later een bijzondere herinnering vormen.

Als gast van ons restaurant bent u verzekerd van een hoge kwaliteit in alle facetten. Dit begint al bij de entree, waar u wordt verwelkomd door vriendelijk personeel dat er alles aan doet om uw wensen te verwezenlijken. Ook in culinair opzicht is het smullen geblazen, want onze ervaren chefs weten iedere kerst opnieuw te verrassen met een spectaculair buffet.

Kerstbuffet in restaurant Het Schwarzwald

In 2019 organiseren wij ons kerstbuffet op 1e en 2e Kerstdag in 3 verschillende rondes. U bent welkom tijdens de eerste ronde (13:30 – 16:00), tweede ronde (15:30 – 18:00) of derde ronde (19:15 – 21:45). Gedurende tweeëneenhalf uur kunt u onbeperkt genieten van een luxueus kerstmenu dat bestaat uit de lekkerste maaltijden en hapjes.

Standaard hierbij inbegrepen zijn consumpties zoals bier, fris en wijn die u onbeperkt zelf mag afhalen aan de bar. De totale kosten voor dit kerstbuffet vallen met een prijs van € 40,00 per persoon dan ook zeer voordelig uit. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is deelname met slechts € 19,50 per persoon nog goedkoper, terwijl toegang voor kinderen tot 3 jaar volledig gratis is.

Kerst idee / Kerst tip:
Kerstbuffet en escaperoom in restaurant Het Schwarzwald

Combineer uw kerstbuffet met een uitdagende escaperoom. 1 uur durend á 125,- euro per room. U kan met maximaal met 10 personen in één room.

1ste kerstdag
13.30 – 16.00 Ronde 1 – Restaurant gedeelte
15.30 – 18.00 Ronde 2 – Grote zaal
19.15  – 21.45  Ronde 3 – Grote zaal
2e kerstdag
13.30 – 16.00 Ronde 1 – Restaurant gedeelte – vol
15.30 – 18.00 Ronde 2 – Grote zaal
19.15  – 21.45  Ronde 3 – Grote zaal

Gezellig uit eten met kerst

Natuurlijk is het de bedoeling dat een kerstbuffet anno 2019 geen formele bedoening, maar een leuke ervaring voor zowel jong als oud is. De sfeervolle en bosrijke omgeving van Het Schwarzwald in Rijssen zet in dat opzicht direct de juiste toon, want als gast voelt u zich hier direct op uw gemak. De binnenkant van het restaurant valt op door een ideale mix van moderniteit en gezelligheid.

Terwijl de volwassenen zich tijdens het kerstbuffet tegoed doen aan het spetterende kerstmenu, valt er ook voor de kleintjes genoeg te beleven. Zo is het gebruik van het mega speelkasteel, springkussen (bij droog weer) en de avontuurlijke skelterbaan gratis. Daarnaast is er voor kinderen een leuke speelhoek met spelcomputer en een diversiteit aan speelgoed.

Kerstbuffet 2019: de lekkerste gerechten

Wilt u ook bij Het Schwarzwald komen genieten van een buitengewoon smaakvol kerstbuffet? Zorg dan dat u tijdig uw reservering plaatst, want traditiegetrouw is het rond de kerstdagen bijzonder druk in ons restaurant. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de gerechten op ons kerstmenu in 2019.