Beleef 't ultieme buitengevoel

Kickbike steptocht voor bedrijven

Kickbike steptocht voor bedrijven door Twente: actief én gezellig

Heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens deze actieve, maar zeer gezellige GPS steptocht. De Kickbike steptocht is de ideale teambuilding activiteit om samen met je collega’s te doen tijdens een bedrijfsuitje of personeelsfeest!

Verken samen het prachtige Twentse landschap

Het Schwarzwald is uniek door de centrale ligging in het prachtige Twentse landschap. Onze speciale Kickbike steptocht is het ultieme dagje uit en voert u langs de mooiste plekjes van Markelo, Holten, Diepenheim en Rijssen in Overijssel. Het landschap in Overijssel staat bekend om zijn groene bossen en prachtige vergezichten en natuurlijk hebben wij een route voor je uitgestippeld, zodat jullie met het hele team hier ten volle van kunnen genieten.

Beleef de leukste Kickbike steptocht bij Het Schwarzwald

De Kickbike steptocht voor bedrijven begint uiteraard bij Het Schwarzwald, waar jullie onder het genot van een lekker drankje welkom worden geheten. De tocht zal plaatsvinden onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hebben jullie na deze actieve tocht ook trek gekregen? Bij Het Schwarzwald kun je de Kickbike steptocht ook combineren met een diner naar keuze. Ideaal om nog even gezellig na te kletsen met alle collega’s!

Samenwerken tijdens de Kickbike steptocht voor bedrijven

Wil je de groepsactiviteit nog wat spannender en competitiever maken? Wij voegen met alle liefde een competitieverband toe aan de tocht, in de vorm van fotoherkenning. De groep collega’s wordt in twee of meer groepen gedeeld. Zorg ervoor dat jouw groepje de meeste opdrachten goed afrond, en misschien wordt jullie groepje wel de winnaar van de Kickbike steptocht van Het Schwarzwald!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren