Beleef 't leukste fietsplezier

Bierfiets fietscafé trapkroeg

Bierfiets, fietscafé, trapkroeg: fietsen met drankjes aan boord

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? De welbekende trapkroeg (ook wel bierfiets of fietscafé genoemd) is te huur bij Het Schwarzwald. Dé activiteit voor een vrijgezellenfeest, kampioenschap of ander feestje. Beleef de ludieke manier van fietsen en gezelligheid!

Fietscafé met ruimte voor 17 personen

De bierfiets is geschikt om met 17 personen te fietsen. Gezellig met z’n allen fietsen onder het genot van een (aantal) drankje(s). De trapkroeg zorgt gegarandeerd voor een dag vol hilarische momenten en gezelligheid. In overleg met Het Schwarzwald kun je kiezen voor het aantal consumpties.

Urenlang gezelligheid op de bierfiets 

Bij Het Schwarzwald huur je de trapkroeg voor 3 uur. Afhankelijk van het aantal gewenste consumpties wordt er een totaalprijs afgesproken van €275,- per 3 uur. Het Schwarzwald zorgt voor bier en/of frisdrank.

Veilig en verzekerd op weg

De bierfiets van Het Schwarzwald voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard zijn er een aantal regels, om de activiteit veilig en leuk te laten verlopen. De trapkroeg is verzekerd, zodat jullie met een gerust hart de weg op kunnen! Proost!

Ontvang een persoonlijk voorstel

Het Schwarzwald in Rijssen is de locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, spraakmakende vergaderarrangementen en uitdagende activiteiten

Reserveer alvast je activiteit

Eenvoudig en snel online reserveren